• Tahun 2016 dan plan

    Assalamualaikum semua… mcm biasa, dah lama tak memblogkan diri, alhamdulillah…kesibukkan diri sebelum datangnya 2016 membuatkan aku lebih banyak diam dari membebel benda yang tak tentu arah hahaha kalau perasan, sgt sedikit tuk aku menceceh hal diri atau orang lain di dalam facebook. 2016, byk tanggungjawab yang perlu aku galas. Byk plan yang kena buat, dan …

  • Bila keluarga baru datang menjengah…

    Errmmm….balik kg masa raya haji, x dpt nak gambarkan bila mak dah start nak nanes tengok ada budak kecik tetiba muncul kat sebelah dia. Tetiab nak masuk abuk bila nak bercerita pasai ‘cucu2′ dia yang tak pernah muncul. Tak pernah tengok ‘cucu2′ dia membesar depan mata. Tak pernah bergurau ngan ‘cucu2′ dia. Camner nak bergurau, …

  • Pagi2 mata dah masuk abuk….

    Masa nak install office 2013 plus pro kat meja 2nd boss, sementara nak menunggu sampai abis install, aku tengok ler kat fb, menghapdate diri dan rakan2 ler tu. Tiba2 nampak satu youtube share kat salah sorg member fb, dan tiba2 masuk abuk kat mata, tangkap syahdu laaa… Orang cacat , kaki cacat, tangan cacat masih …

  • Mr Smart mintak something….

    Ahaks….tengok tajuk jer aku dah tergelak….macam tau2 jer kan. Baru semlm tukar tabung ekzos tuk MR Smart aku tuh. Dan2 nak balik kg kan. Aku tak perasan lak bila masa lak muncung ekzos aku leh patah hahaha..nak kata aku remm kuat takde laa pulak. Maybe masa balik dari gerai satay Roy kat Tmn Sri Manja… …