• Radio Amateur Examination

    Ya Allah….Allah Maha besar…. dalam mamai2 tak tentu duduknya betul ker tak..tangan nie pantas menaip www.skmm.gov.my selepas mendapat tahu adanya exam for radio amateur. otak :: ko biar betul Lie. Nak amik exam pasai radio? Nak pegang walkie talkie pun cam gaya jer lebih hhhahahahaha… hati::Hambbooi!!! cabar betul nie kan. Kata orang, ilmu yang baik …

  • Rezeki datang tanpa disedari

    Alhamdulillah…depan aku nie member aku tgh membzkan diri sebab tetiba dapat kerja part time hahahaha…akhirnya..guna jugak pc aku tuuu…ada 2 monitor lak tu…ko mampu? Suka aku tengok dia kerja semula. Bukan takde kerja, kerja hakiki tetap ada cuma kekadang kita tak sedar kita merungut bila x cukup duit. Jadi bila rezeki dtg bergolek, rembat jer …

  • Bila datang sakit

    Dah 2 hari aku mc nie…gugur dosa2 kecil in shaa Allah… tetiba bengkak kat belakang pinggang tepat2 tulang belakang after demo CPR. Demam lak tuh…mungkin aku terlalu serius. Hehehehehe…Tapi dua hari bercuti ngan mc doktor nie mmg sgt memberikan aku pandangan yg mungkin org len kata giler hehehehhe…Banyak tul rancangan nak pelu dibuat. Banyak tul …

  • Seketika hujan…

    Tak silap aku…sebulan dah ujan turun lebat bila waktu petang….alhamdulillah…bumi yg semakin panas akhirnya dapat disejukkan. Hati yang panas camner yer hehehehe….istigfar laa jawabnya. Waktu nie aku MC. Sakit pinggang yg tetiba datang selepas aku buat demo training di MERCY. Oh ya…terima kasih tak terhingga pada Dr Hakim yg percaya pada aku dan Ng tuk …