• Crazy me….

    Wow…me now trying to get a License B Radio…yup crazy enough even though I know 2 months is not enough to study everything. Preparing myself for new experience and adventure but also a responsibility to put all together in such a proper way of using it. Gosh…never knew that I will go this far. But …

  • Radio Amateur Examination

    Ya Allah….Allah Maha besar…. dalam mamai2 tak tentu duduknya betul ker tak..tangan nie pantas menaip www.skmm.gov.my selepas mendapat tahu adanya exam for radio amateur. otak :: ko biar betul Lie. Nak amik exam pasai radio? Nak pegang walkie talkie pun cam gaya jer lebih hhhahahahaha… hati::Hambbooi!!! cabar betul nie kan. Kata orang, ilmu yang baik …

  • Rezeki datang tanpa disedari

    Alhamdulillah…depan aku nie member aku tgh membzkan diri sebab tetiba dapat kerja part time hahahaha…akhirnya..guna jugak pc aku tuuu…ada 2 monitor lak tu…ko mampu? Suka aku tengok dia kerja semula. Bukan takde kerja, kerja hakiki tetap ada cuma kekadang kita tak sedar kita merungut bila x cukup duit. Jadi bila rezeki dtg bergolek, rembat jer …

  • Bila datang sakit

    Dah 2 hari aku mc nie…gugur dosa2 kecil in shaa Allah… tetiba bengkak kat belakang pinggang tepat2 tulang belakang after demo CPR. Demam lak tuh…mungkin aku terlalu serius. Hehehehehe…Tapi dua hari bercuti ngan mc doktor nie mmg sgt memberikan aku pandangan yg mungkin org len kata giler hehehehhe…Banyak tul rancangan nak pelu dibuat. Banyak tul …