• Biar lah camtuh….

    Assalamualaikum…post yg lepas adalah yg mana tahap sabar mmg lepas kepala…bila mana orang bodoh buat kerja…then buat bodoh lagi…tu makan dia…aku tak diberi pilihan tapi apakan daya semua dah tertulis…Allah bagi ujian nie kecik jer…sebab? Aku boleh manage masalah nie…bukan masalah besar sampai rasa cam nak mati…cuma buatkan kita terpikir kesian org bodoh tuh sebenarnya. …

  • Dugaan hidup

    Wow!!! Berat sudah nie…tarik nafas panjang2, relaks kan diri… apa nak jadi..salah aku ke salah sapa? Tinger aku tak pekak lagi kot. Tapi cam mmg bukan salah aku, kenapa lak aku g balai buat report…jeng..jeng..jeng..rasa malas nak bebel pjg…tapi manusia tetap kena luahkan sebelum berlaku tumpah darah (tu last result lah kan). Perkara penting berlaku …

  • Masuk Mac suda

    Assalamualaikum….sudah masuk mac…padahal dah masuk pun pertengahan Mac hehehe…macam2 aktiviti opis dan luar berlaku lam masa aku tak update. RMS Trainig diteruskan di Cawangan Sabah. Terima kasih orang2 Sabah. In Shaa Allah akan datang lagi tuk bercuti pula hehehhe…. Standby duty semakin banyak datang. Sama ada tolong kawan or saja cari duit pasti akan aku …

  • RMS Training di Cawangan Johor

    Assalamualaikum..lama gak tak tulis lam blog nie…sibuk adalah benda yang subjektif. Tak leh nak kira time mmg bz atau tak, kerja tetap dtg. Kejam gak tuh. Kena jugak susun jadual sebaik mungkin. Dah hampir sebulan kita berada di tahun 2014 n dah nak raya cina lak nie dalam minggu nie. Aku lak tak sabar nak …