• 2015 dan jatuh motor huhuhuhu

    Dan akhirnya…kecundang gak aku atas jalan raya dalam kul 6.30 pagi susur kluar dari Highway Akleh ke MRR2 ke arah Gombak huhuuhuh…seb bek motor tak rosak terusk..masih boleh start …hanya windshield ngan lampu signal yg patah. Signal tu aku tampal jer balik….masih boleh nyala lagi, ok laa tuh. Sakit bukan kepalang pada keesokan hari…tangan kanan …

  • Cabut gigi laaaa…

    Ermmm….balik2 dari coti kononya di Kemensah, tetiba tonsil bengkak, badan lemau semacam…panas tetiba and 3 tempat gusi ngilu serentak….Apakah!!!!….Dah laaa ada standby kat atas Kemensah tuh…redup jer…jgn kata nak tido…aku rasa numb satu badan…tak leh gerak…walaaweeehhh…kenapa yer…. Balik2 umah mmg sakit gusi makin menjadi-jadi nak2 geraham bawah yg lubang tu tak leh disentuh….addduuuhhh…mmg sakit mujarab …

  • Rezeki yang didatangkan

    Subhanallah….tiada yang lebih menggembirakan bila ada yang masih mahu khidmat aku. Tapi kekadang membuatkan aku mcm keliru, dan start laa buat bajet bagai setiap mlm….antara itu dan ini. Dah namanya manusia kan senyum tak tentu arah, last kelat sebab terlalu pikir kalau itu kalau ini hahahahha……haaaiii laaaa…. Perkiraan aku kalau gaji itu dan gaji sekarang, …

  • Bulan Rejab 1436

    Dan tuk sekian kalinya Bulan Rejab mendatangi kita dalam mengingati bahawa BUlan Ramadan makin hampir. Ada sesapa sedar tak tu? Kompom tak sedar diri kan sebab asik ngan kerja n komitmen lain. X salah pun wahai kawan2 dan sahabat2 sekalian…tapi aku pun kadang kala terlupa gak..mungkin usia makin meningkat nie aku makin sensitif ngan perkara2 …