• Kelas 1st Aid dan Raya 2014

    Alhamdulillah…lancar kelas Basic 1st Aid yang mana, Noni, Ros, Burn dan Zura ikuti pada 19hb Julai yg lepas. Seronok betul derang lam kelas. Aku ada join but tengok2 jer laa disamping nak tengok cara En Arif mengajar. Aku doakan korang lulus ujian Basic 1st Aid ini. raya tinggal ujung minggu jer. Aku…rasanya cam tahun2 lepas…sebab..duit …

  • Julai yang datang

    Dalam hari ke-6 berpuasa, semua macam berjalan cam biasa. Masuk kerja seawal 8 pagi dan balik pukul 4 ptg. Memang byk masa tuk aku merayau sebelum balik umah. Kepala gatal mengenangkan akuarium yg tinggal hanya sekor jer ikan hehehhe…So belilah ikan guppy setelah membersihkan akuarium ngan riang gembira. Lam kepala jugak ingin mencuba lagi membela …

  • Di Akhir June 2014

    Dah nak puasa nie, Ahad nie start poser..huhuhuhu..tak balik kg ler aku sebab maybe gaji lambat masuk. Sorry mak abah adik, kakak kena berbuka sorg2 gak cam tahun2 lepas heheheh…itu namanya perantau, hati kena kental n bangkai. Ada kaww berani? Selesai sudah exam radio amatur, apa lagi aku nak hadapi lagi sebelum berakhirnya tahun 2014 …

  • Radio Amatur 2014

    Ermm…citer nie lak.. camner nak mulakan…kejadahnya aku amik radio amatur nie? Dah laa ari nie dah exam hahahahah…bangang tul laa ko nie lie…. Blur sgt2 kan. Aku daftar exam pada 23 April 2014 lepas fikir2. Terus aku cari nota yang BSMM buat bengkel kat Perak nu…Makasih kat Zulkarnain sebab pinjamkan nota nie. Besar jasanya hehehe..takde …