• Aku malas nak tumbuk orang dah…

    Hidup nie mmg sementara bila usia macam menghampiri certain umo….tapi yg umo 20-an tahu lak rasa lemau nak berlari 2.4km kan hahahahah….tak fit yer diq hehehehe….Apapun aku doakan yang terbaik untuk kawan2 aku. In Shaa Allah…kunfayakun…. X abis2 citer dalaman politik yg kecik nie. Sentap gak laa jugak kan. Selama hampir nak dekat akhir tahun …

  • Kemelut…

    Lagi 4 hari nak raya…aku ..camni jer laaa…raya tak raya sama jer as long semua gembira jer. Macam2 dgr dalam bulan poser nie… Dari kemelut 1MDB (walaupun aku tak berapa faham pun), seleweng duit lam pembelian hartanah di oberseas, cerita si zahra dan yang terbaru sekali gegar Low Yat. Kadang2 mcm kelakar, macam2 ragam sebenarnya, …

  • Puasa 2015

    Assalamualaikum dan selamat menjalani bulan ramadan al mubarak nie… tgh tahan dari kebocoran pahala yang setiap hari mmg menduga bukan saja fizikal (mcm x betul sebab dok jer kan) mental dan juga emosi. Fuhh!!! kompom ada kebocoran punya…bukan setakat mata, mulut, telinga pun yer huhuhu…nak dgr pakai headphone nnti org panggil x dgr lak. Buat …

  • Siapa kita….

    Assalamualaikum….pagi tadi tiba2 macam terlintas masa lampau….memang betul kata orang tua…bila usia meningkat nie mcm2 yang timbul atau mcm2 yang akan datang balik. Mengingatkan siapa kita. Semua orang dah ditentukan rezekinya. Tak kiralah rezeki yg mcmana. Bersyukur tak kita ngan rezeki yang dah diberi-NYA?. Berfikirkah kita tuk menaikkan taraf diri kita sementara duniawi nie makin …