• Kerja part time

    Sewaktu meeting (maaf terpaksa dirahsiakan) tidak boleh buat kerja part time di luar. Honestly, my own opinion…as long tak kacau kerja hakiki… boleh buat part time di luar. Semua orang ada kepakaran masing-masing, even in kerajaan sendiri beri kebenaran tuk buat part time di luar bagi meningkatkan poket masing-masing. Yang mana berkeluarga masih perlu memastikan …

  • Bila Tekanan Tersenyum….

    Hahahahha…tu diaa…tajuk utama ari nie nie…minggu nie kot…ngan orang MARA yang kurang ajar lagi…ngan emas naik mendadak lagi…ngan audit hotspot yang buat org len lak sakit kepala kan hahahahha…Sejujurnya…aku tak pernah giler rasa sayang sgt kat kerja aku….tekanan demi tekanan makin dtg…nak release tekanan lak…senyum sekali ngan tekanan. Sebab tekanan akan rasa murung jika kita …

  • Dan datang lagi….

    Yup…datang lagi dugaan, tapi kali nie aku dah bersedia hehehehe…kenapa agaknya tu…keadaan lemau di pagi Isnin nie buatkan aku malas nak berfikir caner nak salurkan kemarahan aku….Terkejut gak sebab aku mcm relak dowh….Xde langsung rasa marah2 yang melampau. Cuma senyum..senyum dan senyum. Sesungguhnya senyum jer laa kan…Dah tua kot aku nie…daya nak naik darah mmg …

  • sejenak ketika…

    Masa nak bersiap-siap pagi nie, aku tetiba mcm terfikir, aku sayang kerja aku tapi kenapa aku tak sayang kompeni aku. Bukan sebab aku kaki gaduh, dan byk kompeni aku bedal, ada gak certain kompeni yg aku sayang. Tapi mungkin jodoh xde dan aku masih ingat yang aku kata kat diri aku yg rezeki Allah tu …