• Handy pertama aku

    Dah dua ari aku belek2 handy yang aku beli nie. Alhamdulillah…ada laa jugak dua kali ter reset benda nie. !st time mmg gelabah giler hahahahah….ok enuff that. Kita cerita dari aku usyar walkie talkie nie ok. Last week adalah minggu yg memeningkan pala aku. Perbezaan dan keistimewaan aku bandingkan. Last2 sifu kata, kalau ko beli …

  • Tugasan dan Arahan

    Masa aku datang opis setelah 2 hari berselimut tuk sihat balik dari demam tetiba aku disapa oleh seseorg yang aku tak pasti perlu ker tidak aku sahut. Tapi memandangkan sepejabat aku bersikap pro dalam memastikan segala tugas aku selesai. dia: Olie ko nak masuk lam team disaster  time banjir nnti aku: Sapa syorkan nie (Lam …

  • Pilihan Handy

    Ermmm…sedar2 dah kul 6.00 pagi…mata kebil2 dah tak tau nak buatpe….kat luar mendung len mcm…aku lak pelbagai lah benda lam kepala otak memikir…antaranya…nak beli handy…dah usyar dari last week but still tak leh buat keputusan. Aku ada gak wassap ngan sifu pepagi buta…terkejut dia hahaha…dia tu lagi laa mcm musang dah…mlm berjaga siang tido jer …

  • Lesen Radio Amatur 2014

    Alhamdulillah….sekarang nie aku pemegang lesen B yang sah tuk radio amatur. Syukur padanya yg memberikan segala kebaikan ke atas diriku. Walaupun tidak berpuas ati sebab x dpt callsign yg diingini tapi aku pikir semua tu ada hikmahnya. Terima ngan redha pasti akan ada kebaikan disebaliknya. Semlm aku pergi ke SKMM Shah Alam tuk amik certificate …